iPhone 13: caracteristici si lansare

Găsește accesoriul potrivit pentru telefonul tău.

keyboard_arrow_down
Swipe to the left
iPhone 13: caracteristici și lansare

iPhone 13: caracteristici și lansare

Scris de Publicat la: 6 septembrie 2021 | Actualizat la: 28 februarie 2022 4977 Vizualizări

După lansarea din 2007, care a schimbat total universul smartphone, telefonul celor de la Apple a continuat să dea ora exactă cu fiecare nouă generație. 2021 va aduce o nouă reiterare a unui eveniment pe care pasionații de gadgeturi îl așteaptă de fiecare dată cu emoție. iPhone 13 este vedeta toamnei acestui an, iar printre motivele pentru care merită să stai cu ochii pe noutățile care apar despre acest model se numără performanța superioară, designul îmbunătățit și câteva detalii strict estetice. În rândurile de mai jos, punem cap la cap ce se știe până acum și îți propunem o listă detaliată a accesoriilor care te pot ajuta să te bucuri pe deplin de un telefon ultramodern.


Vezi AICI oferta noastră STIL&PROTECȚIE



Când va avea loc lansarea iPhone 13


Nu a existat niciun an în care Apple să-și lase fanii în expectativă. Din 2007 și până acum, americanii au lansat periodic modele complet noi sau versiuni îmbunătățite ale acestora. Dacă până în 2013 nu exista mai mult de un telefon prezentat la fiecare eveniment Apple, odată cu iPhone 5s și iPhone 5C, Apple și-a învățat clienții cu mai multe opțiuni, bazate pe fiecare nouă generație. Potrivit Macrumor.com, lansarea celui mai nou model Iphone va avea loc în luna septembrie a acestui an. Este de așteptat ca evenimentul să grupeze prezentările a nu mai puțin de patru terminale, exact așa cum s-a întâmplat în anul 2020.


Anul trecut, piața a primit modelele iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max. În legătură cu lansarea pe care o așteptăm a se petrece în doar câteva săptămâni, este foarte probabil ca aceasta să aducă în magazine tot patru telefoane, ce se vor distinge, în primul rând, prin dimensiuni. De asemenea, se preconizează că două dintre acestea vor avea rolul de flagship și vor păstra sufixul „Pro” în denumirea lor. De altfel, analiștii nu s-au grăbit să anunțe mari evoluții pe terenul specificațiilor tehnice, ci mai degrabă o recalibrare, pentru ca americanii să-și păstreze autoritatea în fața concurenței tot mai mari ce vine din Orient.

Vezi categoria noastră de INCARCARE&TRANSFER




Ce specificații ar putea avea ultimul model de iPhone


Primul lucru ce va atrage atenția unei palete mai largi de clienți ar putea fi, conform Techradar.com, noua gamă de culori. Rozul și oranjul sunt două opțiuni ce s-ar putea regăsi pe noua gamă Apple, alături de mov. Pentru clienții cu gusturi ceva mai convenționale, negrul și albul rămân și ele disponibile. Estimările arată că diagonala display-ului modelului de bază ar putea fi de 5,4 inchi, a celor intermediare, de 6,1 inchi, în timp de modelul flagship ar putea etala o generoasă valoare de 6,7 inchi.


Este de așteptat o majorare a calității imaginii oferite de display, datorită frecvenței de 120Hz, ce va fi disponibilă pe modelele omoloage Pro și Pro Max. Din punctul de vedere al camerei foto-video, analiștii estimează o perfecționare a modului ultra wide, precum și un mod Portrait optimizat pentru înregistrarea video. Din punctul de vedere al capacității bateriei, se estimează o depășire a pragului de 3.000 mAh, iar performanța generală va fi susținută de procesorul A15, la care s-ar putea adăuga, în cazul vârfului de gamă, o memorie internă de 1 TB.


Care sunt cele mai utile accesorii


Așteptarea celor care își doresc unul dintre telefoanele din noua gamă Apple va lua sfârșit, în curând, dar garanția unei experiențe cât mai bune, cu fiecare dintre modelele disponibile, depinde de accesoriile potrivite. Astfel, producătorii independenți vor lansa în timp util huse și folii de protecție, create după specificațiile fiecăruia dintre telefoanele ce vor însoți modelul de bază, iPhone 13, pentru ca riscurile din timpul utilizării să rămână cât mai mici. În afară de acestea, ai la dispoziție alte gadgeturi prin care să profiți cât mai mult de performanța noilor telefoane.


Apple Watch Seria 5 Gps+Cellular 44Mm Stainless Steel Negru Cu Curea Sport - Negru


Compatibil cu iOS 13 sau cu o versiune mai recentă, acest ceas are afișajul mereu aprins și dispune de un display Retina, cu diametrul de 44 mm. Procesorul Dual Core și capacitatea de stocare susțin în mod optim performanța noului iPhone 13, iar capacitatea de stocare de 32 GB și autonomia de 18 ore îți garantează versatilitate totală.




Casti Audio Apple Airpods Generatia 2 - Alb


Un smartphone este, de cele mai multe ori, tovarășul tău de drum cu playlist-ul cel mai inspirat. Pentru o calitate a sunetului compatibilă cu performanța unui iPhone 13, ai la dispoziție o pereche de căști intraauriculare bluetooth de top, cu senzor de mișcare și cu microfon încorporat.




Cablu De Date Apple Cu Connector Lightning 1M - Alb


Fie că ai nevoie să îți regenerezi bateria, fie să descarci fotografiile și filmările, un cablu Lightning la USB te ajută să faci legătura dintre iPhone-ul tău cu propriul Mac sau PC Windows.




Cu specificații mult așteptate și cu un design ce se anunță irezistibil, iPhone 13 va reseta standardele lumii smartphone-urilor. Cu ponturile de mai sus, vei putea folosi noul model la cele mai înalte standarde.


Credit foto: Shutterstock

Citeste și