Popsockets

Conceptul “PopSockets” a luat ființă în anul 2012, în Boulder, Colorado, fiind inventat de către profesorul de filosofie David Barnett.

Găsește accesoriul potrivit pentru telefonul tău.

Despre brand

POPSOCKETS

Când David a lipit două butoane mari pe telefonul său, toți prietenii și elevii au râs de el. Dar asta nu l-a descurajat. În tot acest timp el căuta o modalitate de a-și păstra cablul căștilor bine înfășurate, și pe cât de lipsite valoare arătau butoanele lipite, ele funcționau.

Apoi, David a experimentat prin a pune acele butoane pe un suport de plastic asemănător cu cel al unui acordeon, cu scopul de a le scoate în exterior, pentru a obține un suport pentru telefon, și în acelasi timp, o susținere mai bună a acestuia.

În acest fel, și-a dat seama că această idee i-ar putea aduce milioane de dolari. Patentul lui pentru produsul PopSockets a început să câștige adepți, iar tot mai multe persoane au fost dispuse să îl încerce și să îi împărtășeasca creatorului experiența lor cu acest suport de telefon.

În scurt timp, pentru a promova compania sa recent inițiată, David a dat startul promovării noii “invenții”, începând cu o campanie de “kickstarter”, care s-a dovedit a fi un real succes, și mai ales printr-un filmulet ridicol, în care sunt prezentate toate funcțiile accesoriului de telefon și tabletă PopSockets

Popsockets
Diverse

Diverse

Descoperă toată gama de accesorii Popsockets.

Descoperă

Produse Popsockets

X