Huse & Folii Huawei P10 Lite 2017

Telefonul tau este vulnerabil impotriva zgarieturilor si a socurilor mecanice. Smartphone-urile au un display fragil, motiv pentru care trebuie sa te asiguri ca este protejat cu o folie 3d impotriva zgarieturilor. Telefoanele avansate, cum este si modelul P10 de la Huawei, au display-uri din ce in ce mai mari, asa ca accesoriile de protectie ecran sunt necesare daca vrei ca acesta sa fie in siguranta.

O husa Huawei P10 Lite sau o folie de sticla Huawei P10 Lite, concepute special pentru acest model, iti ofera un grad ridicat de protectie telefon, astfel incat acesta va fi asigurat impotriva accidentelor neprevazute. Mai mult, cu ajutorul unei huse din silicon sau a unui capac din silicon, reduci foarte mult si riscul de a scapa telefonul din mana, siliconul avand o aderenta crescuta.

Performantele crescute si tehnologiile avansate integrate in ele au facut ca pretul telefoanelor mobile sa creasca foarte mult in ultimii ani. In consecinta, a crescut si grija oamenilor pentru device-urile lor, motiv pentru care tot mai mult consumatori achizitioneaza huse ca sa le protejeze. Fie ca folosesti o husa de tip flip, care protejeaza totate fetele device-ului tau, sau un capac de protectie pentru telefon, care protejeaza partea din spate a acestuia, vei reduce mult riscul de a-l zgaria sau de a-l deteriora in cazul unui accident.

In acest magazin online, poti alege din zeci de modele de huse de protectie pentru telefonul tau, la un raport calitate - pret asa cum ti-ai dori. Pe Mobiup, ai acces la o gama larga si variata de oferte si promotii pentru cele mai noi huse, concepute pentru protectia smartphone-ului tau.

X