Accesorii utile daca iti place sa urmaresti filme si seriale pe telefonul mobil

Găsește accesoriul potrivit pentru telefonul tău.

keyboard_arrow_down
Swipe to the left
Accesorii utile dacă îți place să urmărești filme și seriale pe telefonul mobil

Accesorii utile dacă îți place să urmărești filme și seriale pe telefonul mobil

Scris de Mobiup Publicat la: 28 mai 2020 | Actualizat la: 28 mai 2020 4754 Vizualizări

Chiar dacă petrecem mai mult timp ca de obicei acasă, unde putem urmări filmele artistice și serialele preferate pe un ecran de dimensiuni generoase, tot telefonul mobil pare mai la îndemână. Libertatea de a-l lua cu noi în toate încăperile casei, alături de posibilitatea de a verifica rapid orice notificare venită din social media, fac din acest gadget un tool foarte util chiar și pentru vizionarea filmelor și serialelor preferate. Totuși, pentru ca experiența ta să fie cu adevărat plăcută, nu îți va fi suficient mobilul, ci vei avea nevoie de accesorii potrivite, care să facă vizionarea cu adevărat plăcută.


Vezi AICI oferta noastră de CAPAC DE PROTECTIE



Siguranță, pe toată durata filmului


Imaginează-ți următoarea scenă: tocmai te-ai așezat relaxat pe canapea și vrei să dai replay episodului tău preferat din Westworld sau din La Casa de Papel, când echilibrul precar în care îți țineai telefonul cedează. Nu este cea mai bună idee să proptești un smartphone cu ajutorul unui obiect oarecare, tocmai pe brațul canapelei. De ce să plătești o neglijență de moment cu o sumă ce poate echivala costul unui display de telefon mobil?


Vezi AICI oferta noastră de POPSOCKET


În loc să îți expui gadgetul pericolului de a cădea și de a ajunge pe parchet, pe gresie sau pe un alt obiect de mobilier, dar cu suprafață dură, asigură-te că telefonul tău are un sprijin de nădejde. Un popsocket te va scuti de riscuri, iar aplicarea lui pe spatele telefonului nu îți va lua mai mult de câteva secunde. Nici zgârieturile apărute pe spatele unui smartphone nu sunt o imagine foarte plăcută, așa că alege un capac de protecție de calitate, chiar dacă ieși mai rar la plimbare.



Vezi categoria noastră de CASTI INTRAAURICULARE


Sunet de calitate, direct din telefon


Un mare neajuns al alegerii telefonului în loc de televizor, pentru momentele în care vrei să vizionezi filmele preferate, este absența sunetului de calitate. La prima vedere, o boxă externă ar rezolva problema, dar dacă pasiunea ta face ca orele de vizionare a filmelor să se prelungească până târziu în noapte? Cu siguranță, partenerul tău nu va aprecia sunetul de fundal al scenelor de suspans pe care tu le savurezi din plin. Mai înțelept ar fi să conectezi la telefonul mobil un set de căști care să te țină atent la film fără să deranjeze pe nimeni din jur.


Fie că alegi un model de căști cu mufă USB type C, fie unul cu jack de 3,5 mm sau o pereche ce se conectează prin Bluetooth, cu siguranță te vei bucura de sunet de calitate pe toată durata episodului preferat. Cu bandă de susținere sau de tip in-ear, căștile îți vor fi cu atât mai utile cu cât vei alege un model care să îți permită reglarea volumului sau oprirea sunetului fără să atingi telefonul mobil. Căștile in-ear care funcționează pe bază de conexiune bluetooth sunt, de departe, cea mai inspirată alegere, datorită lejerității în utilizare, combinate ideal cu sunete de fidelitate optimă.



Energie fără limite


Să îți scapi telefonul mobil de la o distanță suficientă pentru daune importante este cel mai rău scenariu, dar nu singurul care îți poate strica experiența vizionării unui film pe telefonul mobil. Te-ai putea găsi în situația de a primi avertizare de baterie descărcată chiar în timpul unei scene pe care o urmăreai cu sufletul la gură. Imediat, nevoia de a conecta telefonul la rețeaua încărcătorului te va obliga să întrerupi vizionarea.


Vezi categoria noastră de BATERII EXTERNE


Poți evita toate acestea ținând la îndemână o baterie externă pe care o poți conecta de la început sau pe parcurs, în funcție de rezervele de baterie pe care le ai la dispoziție. Plaja de capacități, cuprinsă între 2.500 și 20.000 de Mah se pliază pe toate nevoile tale, iar dacă ești în căutarea unei soluții care să îmbine aspectul practic și designul elegant, un capac de protecție pentru spate, cu baterie externă wireless poate fi alegerea potrivită.


Ține cont de sfaturile de mai sus, iar telefonul tău mobil va rămâne pentru mult timp într-o stare excelentă. Astfel, vei putea urmări filmele preferate oricând, fără să ai nevoie de televizor. Vizionare plăcută!


Credit foto: Shutterstock

Citeste și