Wearables&Sport

Accesorii utile pentru cei care practica sport sau vor sa se miste liber, fara stresul ca isi pierd sau strica mobilul sau ca rateaza vreun apel important. Un smartwatch se conecteaza direct la mobilul tau, iar o bratara de fitness iti poate veni in ajutor cat timp te afli la sala de sport. Pentru a-ti pastra mobilul aproape, poti alege o husa de telefon ce se fixeaza pe brat sau pe picior, ca sa nu te incomodeze la miscare.

Găsește accesoriul potrivit pentru telefonul tău.

Smartwatch

Smartwatch

Ramai activ si conectat la tot ceea ce conteaza.

Descoperă
Bratara Fitness

Bratara Fitness

Masurati pasii pe tot parcursul zilei distanta si caloriile arse si vedeti notificarile de tip text,apel sau calendar direct de pe ecranul bratarii fitness.

Descoperă

Catalog Wearables&Sport

Accesorii utile pentru cei care practica sport sau vor sa se miste liber, fara stresul ca isi pierd sau strica mobilul sau ca rateaza vreun apel important. Un smartwatch se conecteaza direct la mobilul tau, iar o bratara de fitness iti poate veni în ajutor cat timp te afli la sala de sport. Pentru a-ti pastra mobilul aproape, poti alege o husa de telefon ce se fixeaza pe brat sau pe picior, ca sa nu te incomodeze la miscare.

X