Huse & Folii Samsung Galaxy S7 Edge

Pastreaza-ti telefonul in siguranta si intr-o stare impecabila cu husele si foliile create special pentru Samsung Galaxy S7 Edge. Acestea se potrivesc perfect ecranului curbat si ii ofera protectie smartphone-ului in fata impacturilor fizice, a zgarieturilor si a murdariei.

In acest magazin online, vei gasi cu siguranta produsele potrivite de protectie telefon pentru Samsung Galaxy S7 Edge, oricare ar fi preferintele tale. Ca sa iti tii telefonul in siguranta si sa il intretii corect de-a lungul timpului, este ideala folosirea atat a unei huse, cat si a unui produs de protectie ecran, asa cum e o folie 3d.

Fiecare folie de sticla Samsung Galaxy S7 Edge este creata special pentru tipul de display curbat al acestui model. Aplicarea este simpla, iar beneficiile sale nu trebuie ignorate. Folia de sticla este transparenta, touchscreen ramane la fel de sensibil si luminos si, cel mai important, iti protejeaza ecranul de socuri puternice.

Poti opta pentru o husa subtire si discreta sau pentru o husa high-tech, asa cum este husa Samsung Galaxy S7 Edge cu baterie externa incorporata. Aceasta nu doar ca are rol protectiv, ci mareste si durata de viata a bateriei telefonului. Bineinteles, iti poti proteja telefonul cu un simplu capac de silicon, pentru care gasesti oferte de pret foarte convenabile. Totodata, poti proteja intreg telefonul cu o husa tip flip sau poti alege o husa din silicon speciala pentru spatele smartphone-ului.

In plus, nu e nevoie sa faci compromisuri de design cand iti protejezi smartphone-ul. Poti opta pentru un capac de protectie pentru telefon intr-o diversitate de culori, de la nuante mai sobre, la nuante feminine sau chiar jucause.

X