Stocare&Diverse

Se intampla sa ramai fara spatiu de memorie la dispozitivul tau mobil? Nu de acum inainte. Vrei sa ai cele mai bune fotografii din vacanta sau de la întalnirea cu prietenii? Alege un selfie stick. Chiar si acum, multe telefoane mobile au spatiu limitat de memorie. Cu siguranta insuficient pentru cele 10,000 de melodii din libraria personala sau cele cateva sute de filme preferate. Accesorii obligatorii pentru cei conectati la retelele de socializare sau cadouri utile pentru cei dragi, un card de memorie pentru toate informatiile, fotografiile, muzica sau videoclip-urile pe care vrei sa le pastrezi.

Găsește accesoriul potrivit pentru telefonul tău.

Card memorie

Card memorie

Nu vrei sa renunti la nicio fotografie si la niciuna dintre melodiile preferate? Asigura-te ca ai destul spatiu de stocare cu un card suplimentar de memorie. Carduri de memorie externa MicroSD cu suficient de mult spatiu pentru salvarea documentelor, fotografiilor, filmelor sau muzicii tale.

Descoperă
Suport auto

Suport auto

Fixeaza-ti telefonul in siguranta si porneste la drum! Dacă esti conducator auto, cu siguranta ai nevoie atat de vizibilitate, cat si de maini libere. Nu poti face asta cu telefonul in buzunar, asadar ai nevoie de un suport special adaptat masinii. Se prinde usor si este la fel de usor de folosit. Destinat special telefonului tau sau de folosinta universal, cu siguranta este o buna investitie in confortul tau la volan.

Descoperă
Solutie curatare

Solutie curatare

Păstrează-ți ecranul curat pentru o super claritate a imaginii! Petele, amprentele degetelor sau obrazului, sunt inevitabile! Curăţarea în mod regulat a telefonului mobil, tabletei sau laptopului îi asigura dispozitivului tău mobil longevitate.

Descoperă
Suport telescopic

Suport telescopic

Pentru a surprinde nu doar zambetul tau, ci intreaga gasca din vacanta si o parte din peisaj sau prieteni dragi intalniti seara la cina. Practice si ușor de utilizat, cu tija telescopica dotata cu suport pentru telefonul mobil.

Descoperă
Diverse

Diverse

Accesorii diverse potrivite pentru orice model de telefon.

Descoperă
Memorie portabila

Memorie portabila

Descoperă

Catalog Stocare&Diverse

Accesorii obligatorii pentru cei conectati la retelele de socializare sau cadouri utile pentru cei dragi, un card de memorie pentru toate informatiile, fotografiile, muzica sau videoclip-urile pe care vrei sa le pastrezi, un selfie stick pentru a surprinde cele mai tari momente sau o solutie de curatare pentru a pastra ecranul telefonului tau mobil sau al laptopului intact!

X