Branduri

Găsește accesoriul potrivit pentru telefonul tău.

Cellara

Cellara

Cât de des ți s-a întâmplat să ajungi în fața unui stand cu accesorii pentru telefonie mobilă și să ai senzația că vezi mereu același și același produs ?
Cellara - dacă vrei să ieși în evidență, intră în lumea tehnologiei și a accesoriilor mobile cu stil!

Descoperă
Mobiama

Mobiama

Produsele Mobiama au cel mai echilibrat raport calitate-pret si si-au castigat deja un loc in topul preferintelor cumparatorilor. Mobiama aduna sub umbrela sa cea mai numeroasa si diversa gama de produse din categoria accesoriilor pentru telefoane mobile. De la huse si folii de protectie, la cabluri de transfer de date si incarcatoare, le gasiti pe toate atat in reteaua de magazine Mobiup, cat si ale partenerilor.

Descoperă
Popsockets

Popsockets

Conceptul “PopSockets” a luat ființă în anul 2012, în Boulder, Colorado, fiind inventat de către profesorul de filosofie David Barnett. Când David a lipit două butoane mari pe telefonul său, toți prietenii și elevii au râs de el. Dar asta nu l-a descurajat. În tot acest timp el căuta o modalitate de a-și păstra cablul căștilor bine înfășurate, și pe cât de lipsite valoare arătau butoanele lipite, ele funcționau. Apoi, David a experimentat prin a pune acele butoane pe un suport de plastic asemănător cu cel al unui acordeon, cu scopul de a le scoate în exterior, pentru a obține un suport pentru telefon, și în acelasi timp, o susținere mai bună a acestuia. În acest fel, și-a dat seama că această idee i-ar putea aduce milioane de dolari. Patentul lui pentru produsul PopSockets a început să câștige adepți, iar tot mai multe persoane au fost dispuse să îl încerce și să îi împărtășeasca creatorului experiența lor cu acest suport de telefon. În scurt timp, pentru a promova compania sa recent inițiată, David a dat startul promovării noii “invenții”, începând cu o campanie de “kickstarter”, care s-a dovedit a fi un real succes, și mai ales printr-un filmulet ridicol, în care sunt prezentate toate funcțiile accesoriului de telefon și tabletă PopSockets

Descoperă
X