Huse & Folii Samsung Galaxy A40

Un telefon aruncat in graba in buzunar, langa chei, sau lasat pe marginea mesei, de unde poate cadea la cea mai mica atingere, poate insemna o multime de nervi si bani scosi din buzunar pentru reparatii. Chiar si o mica zgarietura te va deranja, cu siguranta. Dar de ce sa te complici cand, de fapt, lucrurile sunt foarte simple?

Alegerea unei huse sau a unui capac din silicon pentru protectie este cea mai potrivita decizie pentru a prelungi durata de viata a telefonului tau mobil. Alege o husa Samsung A40, speciala pentru telefonul tau, si o folie de sticla Samsung A40, care va proteja display-ul de zgarieturi sau chiar lovituri mai dure.

Aici gasesti si folie 3d, huse din silicon sau huse tip flip la pret avantajos. Poti chiar sa schimbi designul telefonului tau, dandu-i o nota personala cu ajutorul unui capac colorat de protectie pentru telefon.

Mobiup este magazinul online care are grija de telefonul tau! Fie ca iti cauti o protectie de ecran sau un capac de silicon, cu siguranta vei gasi produsul dorit in gama noastra de oferte.