Huse & Folii Huawei P20

Protejeaza-ti gadgetul preferat in orice situatie, utilizand accesorii speciale de protectie telefon. Pentru a-ti pastra telefonul in cea mai buna stare ai nevoie de o husa si de o folie pentru display. Cu ajutorul acestora, telefonul tau Huawei P20 va fi in cea mai buna stare, chiar si dupa ani de utilizare.

Pentru alegerea unei huse, trebuie sa iei in considerare atat modelul telefonului, cat si stilul personal. In functie de preferinte, poti alege o husa tip flip sau un capac din silicon. Alegerea unei huse din silicon o poti face in functie de culoare sau model. Indiferent de model, o husa Huawei P20 iti va proteja telefonul atunci cand il scapi sau lovesti. De asemenea, oricare capac de protectie pentru telefon din selectia Mobiup, va fi simplu de montat si iti va permite acces la toate butoanele telefonului.

In plus, pentru protejarea ecranului, ai nevoie de o folie de sticla Huawei P20. Utilizand o folie 3d de protectie ecran iti va proteja display-ul de zgarieturi si crapaturi.

In acest magazin online este disponibila o gama variata de huse si folii care iti vor proteja telefonul in fata oricarui accident. In plus, pe langa calitatea excelenta a produselor, pe Mobiup gasesti oferte superioare fata de alte magazine online. Profita de un pret tentant si protejeaza-ti telefonul pentru a te bucura de el pe o perioada mai indelungata.

X