Huse & Folii Samsung Galaxy S9 Plus

Protejeaza-ti telefonul Samsung Galaxy S9 Plus cu ajutorul accesoriilor speciale impotriva zgarieturilor si loviturilor. Accidentele se pot intampla oricand, asa ca fii pregatit si achizitioneaza o husa de protectie telefon si o folie de protectie pentru display.

Indiferent daca iti doresti o husa tip flip sau un capac din silicon, o husa Samsung Galaxy S9 Plus este esentiala pentru protejarea telefonului tau. Astfel, daca il vei scapa sau lovi, acesta nu va fi afectat. In functie de preferintele in materie de huse, poti opta pentru un capac de protectie pentru telefon transparent, colorat sau cu modele.

In plus, ai nevoie de o folie de sticla Samsung Galaxy S9 Plus pentru a-ti proteja ecranul de zgarieturi sau crapaturi. Cele mai recomandate folii de protectie ecran sunt cele din sticla 3d. O folie 3d are marginile curbate, oferind un aspect mai placut telefonului si protejandu-l mai bine.

In acest magazin online, sunt disponibile diverse modele de accesorii de protectie pentru telefon, precum folii de protectie, huse din silicon sau capace de protectie, toate la preturi avantajoase. La Mobiup gasesti produse perfecte pentru telefonul tau la un raport calitate pret excelent. Profita de oferte si protejeaza-ti telefonul pentru a te bucura de el cat mai mult timp.

1 24 from 37 products

Pagina:
  1. 1
  2. 2
X