Despre noi

Mobiup - pune accent pe detalii

Într-o continuă evoluție, lumea din jurul nostru se schimbă mai repede decât putem noi să cuprindem, mai ales în domeniul tehnologiei. Primul smartphone a apărut doar în 2007, iar acum nici nu ne putem imagina cum ar fi viața noastră fără dispozitivele mobile “inteligente”.

Smartphone-ul și internetul mobil au schimbat fundamental modul în care ne organizăm ziua și businessul și modul în care comunicăm și păstrăm legătura cu cei din jurul nostru.

Nu mai este de mult vorba doar despre o convorbire telefonică, ci despre o nouă definiție a independenței și multifuncționalității. Nu mai ești legat de computer, pentru a primi și trimite mail-uri de serviciu, așadar poți rezolva de la distranță o situație de criză. Poţi să rulezi un film de pe telefon şi să-l urmăreşti direct pe televizor, să mergi la un picnic și să asculți muzica favorită sau să te relaxezi la sala de sport, fără teama că vei pierde un mesaj important.

Lumea dispozitivelor mobile de astăzi este despre cât de multe poți să faci, pornind de la un smartphone cu accesoriile și gadgeturile asociate.

Kit-urile auto sau cablurile de date sunt aproape nelipsite, iar husele și bateriile externe au devenit parte din bagajul zilnic. Selfie stick-ul și cardul de memorie externă sunt sinonime cu vacanța sau întalnirile mult-așteptate cu prietenii, iar conectarea la internet și rețelele de socializare un ritual de zi cu zi. Acestora li se adaugă ceasuri la fel de “smart” ca și telefonale mobile, handsfree cu fir sau căști stereo Bluetooth, poate chiar boxe externe.

Tot ce ai nevoie din sfera GSM și IT&C găsești în cele 25 de magazine Mobiup din București și din țară, sub brand-urile proprii Cellara și Mobiama, dar și ale altor mari producători (Samsung, Apple, White Diamonds, Jean Paul Gaultier, Kenzo, JBL, Plantronics)

O echipă dinamică și flexibilă, centrată pe nevoile tale, este pregătită să te întâmpine cu sfaturi profesionale în alegerea telefonului sau accesoriului potrivit.
Iar dacă ești interesat de un parteneriat business-to-business cu Mobiup, lasă-ți aici adresa de e-mail si te vom căuta în cel mai scurt timp.
Îți oferim atenția și profesionalismul agenților Mobiup și garanția unui preț corect, în toate magazinele noastre.

Mobiup îți aduce un aer proaspăt, cu accesorii ce ies în evidență, la modă, de cea mai bună calitate și la prețuri competitive.

Activitatea MOBIUP este certificată în domeniul calităţii conform standardului EN ISO 9001:2015. Certificarea este acordată de către organismul de certificare german TÜV Hessen: https://www.tuev-hessen.de si https://www.syscert.ro/

Rămâi conectat la noutățile Mobiup.

Catalog Produse

Ai un nou dispozitiv mobil de care esti foarte încantat si vrei ceva cel putin la fel de bun pentru a i se potrivi? Sau poate doar cauti un cadou pentru un pasionat al domeniului sau cineva drag? Nicio problema. Nu sunt niciodata destule accesorii sau gadgeturi numai bune de asortat cu telefonul mobil.Fine sau durabile, pentru un plus de stil sau doar pentru protectie, din materiale de foarte buna calitate si adaptate oricaror cerinte, gaseste accesoriile pentru dispozitivele mobile care ti se potrivesc.

X