Stil&Protectie

Ofera stil si rafinament telefonului tau mobil cu ajutorul capacelor sau huselor de tip book.Din materiale de foarte buna calitate, potrivite oricaror cerinte, la care fiecare detaliu a fost meticulous urmarit, pentru a asigura standardele dorite.Subtiri, discrete, usoare si suficient de rezistente pentru a oferi maximum de protectie, intr-un design stilat și elegant.

Găsește accesoriul potrivit pentru telefonul tău.

Capac protectie

Capac protectie

Din materiale rezistente, asigura protectie impotriva loviturilor si prafului. Cu design ultra slim si instalare usoara pe dispozitivul mobil, iti permit acces facil la toate butoanele si porturile telefonului, fara a fi nevoit sa indepartezi carcasa. Sunt usor de aplicat si de indepartat, in multe forme și culori, asigurandu-ti protectia de baza. Accesibile si usoare, sunt perfecte pentru cei care vor să iti protejeze telefonul aproape fara sa se vada.

Descoperă
Husa Protectie

Husa Protectie

Imbraca perfect telefonul, cu un plus de rafinament si in trend cu moda, protejeaza de praf si zgarieturi. Sunt perfecte pentru cei care vor sa adauge un look mai clasic telefoanelor, bazandu-se, in acelasi timp, pe protectia huselor. Sunt usor de deschis si inchis si iti ofera control la toate butoanele telefonului.

Descoperă

Catalog Stil&Protectie

Ofera stil si rafinament telefonului tau mobil cu ajutorul capacelor sau huselor de tip book.Din materiale de foarte buna calitate, potrivite oricaror cerinte, la care fiecare detaliu a fost meticulous urmarit, pentru a asigura standardele dorite.Subțiri, discrete, ușoare și suficient de rezistente pentru a oferi maximum de protecție, într-un design stilat și elegant.

X