De ce sa investesti intr-un smartphone high-end

Găsește accesoriul potrivit pentru telefonul tău.

keyboard_arrow_down
Swipe to the left
De ce să investești într-un smartphone high-end

De ce să investești într-un smartphone high-end

Scris de Mobiup Publicat la: 10 mai 2021 | Actualizat la: 10 mai 2021 2771 Vizualizări

Într-o lume în care telefoanele mid-range oferă specificații excelente, la prețuri din ce în ce mai tentante, vârfurile de gamă au nevoie de argumente tot mai serioase pentru a-și justifica existența. Mai merită să scoți din buzunar o sumă de peste 2.000 de lei pentru gadgetul tău cel mai uzual? Ei bine, avantajele oferite de un telefon mobil plasat în vârful gamei, indiferent de brandul care îl produce, merg dincolo de cifrele seci din rubrica de specificații. Experiența oferită utilizatorului este una premium, iar performanțele de excepție ale procesorului merg mână în mână cu funcțiuni inovatoare.


Vezi AICI oferta noastră de INCARCARE & TRANSFER



Ce avantaje oferă un telefon cu specificații de top


Chiar dacă, mai devreme sau mai târziu, vor ajunge și pe telefoanele mid-range, dotările și specificațiile unui telefon mobil de top sunt decisive, în momentul lansării. Înainte de a efectua achiziția, trebuie să decizi cu exactitate care sunt nevoile la care acesta trebuie să răspundă. Indiferent că vrei un ecran mai mare, o cameră foto mai bună sau mai multă rapiditate în executarea task-urilor, un telefon de top îți va îndeplini pe deplin așteptările. Spre deosebire de un terminal obișnuit, un smartphone de top nu va rula fără cusur doar Facebook, Instagram și Youtube la rezoluție maximă, ci și jocuri ce solicită din plin placa video. Apropo de rezoluție, un telefon de top îți va oferi valori minime de 2048x1080p, care corespund standardului QHD sau HD+.


Pentru multe dintre dispozitive, însă, o rezoluție de 4K de 3840x2160p nu este ceva neobișnuit. Asistentul virtual este o altă trăsătură a unui telefon mobil de top, iar integrarea unui modul de Artificial Intelligence, care să îmbunătățească aspectul fotografiilor, este un alt avantaj pe care poți conta. Spațiul de stocare oferit de un mobil de top este un alt criteriu care poate face diferența. Cu valori de cel puțin 8 GB de RAM și cu un RAM de minimum 128 GB, un telefon de top este ușor de recunoscut la acest capitol. Nu în ultimul rând, un procesor cu o frecvență de peste 2,5 Ghz, susținut chiar și de trei nuclee, este motorul ce va livra performanțe cu adevărat de top.


Vezi categoria noastră de STIL & PROTECTIE



Cum prelungești viața unui smartphone


Unul dintre avantajele unui smartphone de top, pe care le apreciază pasionații de tehnologie, este grosimea foarte mică. În plus, sticla protectoare Gorilla Glass îmbracă nu doar ecranul, ci și partea din spate a telefonului. Cu toate acestea, scenariile după care un telefon poate avea de suferit sunt variate, mai ales în cazul variantelor care nu oferă protecție decât la partea frontală. Din fericire, oferta capacelor și huselor de protecție este mai diversă ca oricând.


Loviturile și acțiunea prafului nu mai reprezintă o amenințare atât de mare, iar designul dispozitivelor de protecție te va surprinde printr-o gamă variată de culori și prin aspectul elegant. Cu alte cuvinte, îți poți menține telefonul în stare perfectă, fără să faci compromisuri în privința stilului. Printre sfaturile pe care le poți urma, pentru a te bucura cât mai mult timp de telefonul tău, se numără următoarele recomandări:


  • evită să instalezi extrem de multe aplicații;
  • nu ține conexiunea Wi-Fi activă în permanență;
  • updatează frecvent aplicațiile instalate;
  • nu ține telefonul mobil în soare;
  • nu aglomera memoria telefonului cu filme și fotografii.


Vezi categoria noastră de VOCE & MUZICA



Ce accesorii să alegi


Când optezi pentru un smartphone high-end, este de așteptat să cauți experiențe care să-ți ofere întregul potențial al dispozitivului. Oferta accesoriilor disponibile este una gândită pentru o gamă foarte largă de utilizări. De la căștile intraauriculare și cele extraauriculare, până la boxele portabile, ai soluții variate pentru ca playlisturile tale preferate să sune bine de fiecare dată. Cardurile de memorie îți permit să mărești spațiul de stocare fără să faci un upgrade la o variantă superioară, iar suportul telescopic ta va ajuta să realizezi și mai multe fotografii sau filmări, la calitate deplină. Poți transforma telefonul mobil într-un veritabil asistent personal, dacă alegi să îl conectezi la o brățară fitness sau la un smartwatch. Toate aceste activități vor fi susținute chiar și atunci când rezervele de energie se apropie de final, datorită bateriilor externe ce te ajută să rămâi conectat.


Sugestiile de mai sus te vor ajuta să alegi inspirat, dar și să folosești telefonul mobil de top în cele mai bune condiții. Nu doar specificațiile de top, ci și accesoriile potrivite vor face din gadgetul tău un veritabil PC ultraportabil.


Credit foto: Shutterstock

Citeste și