Cele mai bune aplicatii de facut bani pe telefon in 2021

Găsește accesoriul potrivit pentru telefonul tău.

keyboard_arrow_down
Swipe to the left
Cele mai bune aplicații de făcut bani pe telefon, în 2021

Cele mai bune aplicații de făcut bani pe telefon, în 2021

Scris de Publicat la: 3 noiembrie 2021 | Actualizat la: 3 noiembrie 2021 188657 Vizualizări

Deja faci aproape orice de pe telefon, de la sesiunile de gaming prelungite și urmărirea serialelor preferate și până la trimiterea de e-mailuri, banking sau plata facturilor. De ce nu ai începe să utilizezi și câteva aplicații de făcut bani? Bineînțeles, nu te vei îmbogăți subit, dar vei avea acces la o sursă de venit suplimentar. Mai mult decât atât, există aplicații cu care faci bani și te distrezi în același timp. Nu ai nevoie decât de un smartphone și de timp.



Cum să faci bani când mergi pe stradă


Îți place sau nu, trebuie să recunoști că telefonul inteligent face parte din viața ta. De ce nu ai folosi și o serie de aplicații prin care să faci bani atunci când mergi pe stradă sau ești într-un mijloc de transport în comun? În acest articol, vei descoperi o mulțime de lucruri interesante despre aplicațiile care te plătesc, jocuri care te plătesc în bani reali 2020-2021 sau chiar cum se câștigă bani vorbind la telefon. Va trebui să ții cont și de siguranta telefonului tău, așa că indicat este să folosești doar aplicații care se regăsesc în magazinul Google Play sau în iOS Store. Abia apoi poți începe să faci bani din aplicații mobile.


Topul celor mai bune aplicații plătite Android și iOS


Să începem cu un top al celor mai bune aplicații plătite Android și iOS. Sunt aplicații de făcut bani reali, cu plata în contul PayPal. Ordinea este aleatorie, pentru că nu vei câștiga sume fabuloase cu niciuna dintre ele.


  • Make Money – Earn Easy Cash – este o aplicație disponibilă atât pe telefoanele Android, cât și iOS, în care vei avea de îndeplinit sarcini simple, cum ar fi testarea unor aplicații gratuite, vizionarea unor clipuri sau oferirea de răspunsuri la anumite întrebări. Pe măsură ce vei completa sarcinile, vei primi recompense în credite, care pot fi apoi transformate în bani reali în contul de PayPal. Money App este o altă aplicație similară, care ți-ar putea aduce un venit suplimentar.
  • BeMyEye – este o aplicație de făcut bani, dar nu este de ajuns s-o instalezi, ci vei avea și drumuri suplimentare de făcut. Va trebui să îndeplinești mici misiuni în orașul tău, în general, de tipul „client misterios”. Pașii sunt ușori: alegi misiunea, mergi în magazin și completezi task-urile, apoi ești plătit în aplicație și retragi banii când vrei.
  • Shutterstock Contributor – este o aplicație destinată pasionaților de fotografie. Îți încarci portofoliul cu cele mai bune poze și le poți vinde în întreaga lume. EyeEm, Foap, Agora Images sau Scoopshot sunt alte câteva aplicații pe care le-ai putea testa. De ce nu ai încerca să-ți vinzi fotografiile pe mai multe astfel de platforme?
  • Fiverr – dacă tot am ajuns în zona creatorilor de conținut, ai putea încerca și o aplicație destinată freelancerilor. Îți poți oferi serviciile, iar clienții te vor găsi mai ușor. O aplicație asemănătoare este Upwork.


Vezi categoria noastra de HUSE DE PROTECTIE



Jocuri care te plătesc în bani reali 2020-2021


Când vine vorba despre jocuri care te plătesc în bani reali 2020-2021, opțiunile sunt ceva mai limitate. Dacă ești pasionat de sport, ai putea încerca aplicația Betsim, acolo unde pronosticurile, minijocurile, vizionarea clipurilor sau testarea de aplicații îți vor aduce puncte, ce pot fi transformate apoi în bani reali.


Play & Earn este o altă aplicație care îți aduce bani din jocuri pe telefon. Prin intermediul acesteia, te vei juca și vei câștiga premii cu valori diferite. Aplicația conține multe reclame și le cedează utilizatorilor un procent din venituri.


HQ Trivia a fost, inițial, o aplicație foarte populară, cu premii în bani reali pentru utilizatorii săi. Însă în ultima vreme, ratingul i-a scăzut din cauza recenziilor negative. Dacă vei hotărî să încerci aplicația, vei avea de răspuns la întrebări de cultură generală și de rezolvat puzzle-uri cu diferite niveluri de dificultate.


Câștigă bani vorbind cu oamenii din agențiile de cercetare


Poți câștiga bani vorbind cu oamenii sau, mai bine zis, răspunzând la întrebările din diferite chestionare. Iată câteva astfel de aplicații care te plătesc 2021:


  • Attapoll – este o aplicație specializată pe sondaje de opinie, în care îți poți seta numărul de chestionare pe care îl ai de completat într-o zi, săptămână sau o lună. Durata medie de completare a unui sondaj variază de la 5 la 20 de minute și îți va aduce între 0.30$ și 0.60$.
  • i-Say – este o platformă susținută de Ipsos, companie de cercetare clasată pe locul al treilea la nivel mondial.
  • Mobrog – realizează sondaje la nivel mondial și acoperă o gamă largă de tematici.
  • Marketagent – efectuează peste o mie de studii anual și are peste un milion de utilizatori în lume.


Așadar, există o mulțime de aplicații de telefon din 2021 cu care poți câștiga bani. Alegerea celei mai bune variante pentru tine îți aparține. În primul rând, trebuie să analizezi cât mai bine dacă eforturile pentru banii pe care i-ai putea încasa merită. Ar putea fi o metodă potrivită, dacă ții cont de opțiunile variate pe care le ai la dispoziție.


Afla si care sunt tendintele telefoanelor in 2021


Sursa foto: Shutterstock.com

Citeste și