SKU: CL27395

Baterie Externa Cellara Colectia Pulse Capacitate 10000 Mah - Rosie

Bateria externa Cellara Pulse are o capacitate de 10000 mah , dispune de 2 porturi USB si este compatibila cu orice tip de smartphone, in functie de cablul de incarcare utilizat

Cumpără de pe Arsis

Bateria externa Cellara Pulse are o capacitate de 10000 mah , dispune de 2 porturi USB si este compatibila cu orice tip de smartphone, in functie de cablul de incarcare utilizat.
Fabricata din materiale de inalta calitate, bateria externa Cellara Pulse asigura un grad inalt de incarcare si prelungeste durata de viata a bateriei tale.
Aceasta este echipata cu display Led ce afiseaza nivelul de incarcare al Bateriei PULSE.Cand bateria este descarcata , aceasta poate fi incarcata utilizand cablul Micro USB inclus in pachet.
Cu un design modern si ultra subtire , bateria Pulse este partenerul perfect in momentele in care ai ramas fara baterie la telefon si te afli in imposibilitatea de a conecta dispozitivul la o sursa de curent.

Specificatii:
Capacitate:10000 mAh
Input: 5V-2.0 A
Output 1: DC5V-2.1A
Output 2: DC5V

 • Calitate premium

  citește mai multe
 • Incarcare sigura

  citește mai multe
 • Incarcare rapida

  citește mai multe
 • Compatibilitate universala

  citește mai multe
Cellara

Despre brand

CELLARA

Cellara - dacă vrei să ieși în evidență, intră în lumea tehnologiei și a accesoriilor mobile cu stil!

Află mai multe

Catalog Incarcare&Transfer

Nu vei mai ramane niciodata in pana de energie daca alegi ce ti se potriveste din gama de produse Incarcare&Transfer: incarcatoare pentru masina, cabluri, baterie externa sau carcasa cu baterie externa incorporată.